CADDELER IŞIL IŞIL

Pendik Belediyesi ilçedeki caddeleri yenileyerek kente değer katmayı sürdürüyor.

Esenyalı Necmettin Erbakan ve 19 Mayıs Caddesi’nin trafiğe kapalı bölümünü “prestij” haline getiren Pendik Belediyesi Fevzi Çakmak, Kaynarca Deniz, Esenler Rıfat Ilgaz ve Kavakpınar Abdi İpekçi Caddelerine dekoratif aydınlatma sistemi kurdu. Belediye ekipleri şimdi dört caddeye daha dekoratif aydınlatma sistemi kuruyor.

Geçtiğimiz günlerde Esenyalı Necmettin Erbakan ve 19 Mayıs Caddesi’nin trafiğe kapalı bölümünü “prestij cadde” haline getiren Pendik Belediyesi Fevzi Çakmak, Kaynarca Deniz, Esenler Rıfat Ilgaz ve Kavakpınar Abdi İpekçiCaddelerine dekoratif aydınlatma sistemi kurdu. Yeni aydınlatmalarla caddeler çok daha estetik bir görünüme kavuşurken özellikle geceleri ışıl ışıl görüntüsüyle bölge sakinleri tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Ekipler dört farklı caddede çalışıyor

Belediye ekipleri dört yeni cadde de daha çalışmaya başladı. Sapanbağları Yeni Mithatpaşa, Sülüntepe Mevlana, Fevzi Çakmak Marmara ve Çamçeşme Kemalpaşa Caddelerinde çalışan ekipler caddelerin tamamına dekoratif aydınlatma sistemi kuruyor. Yıl sonuna doğru tamamlanması planlanan çalışmayla birlikte bu caddeler de geceleri ışıl ışıl olacak.

Sırada yeni caddeler var

Öte yandan Pendik Belediyesi ekipleri uygun görülen caddelere dekoratif aydınlatma sistemi kurmayı sürdürecek. Şu anda planlanan iki yeni cadde daha var. Bu caddeler Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi ve Güzelyalı Yavuz Selim Caddesi. Ekipler önümüzdeki günlerde bu caddelerde çalışmaya başlayacak.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK