CADDELER IŞIL IŞIL

Pendik Belediyesi ilçedeki caddeleri yenileyerek kente değer katmayı sürdürüyor.

Esenyalı Necmettin Erbakan ve 19 Mayıs Caddesi’nin trafiğe kapalı bölümünü “prestij” haline getiren Pendik Belediyesi Fevzi Çakmak, Kaynarca Deniz, Esenler Rıfat Ilgaz ve Kavakpınar Abdi İpekçi Caddelerine dekoratif aydınlatma sistemi kurdu. Belediye ekipleri şimdi dört caddeye daha dekoratif aydınlatma sistemi kuruyor.

Geçtiğimiz günlerde Esenyalı Necmettin Erbakan ve 19 Mayıs Caddesi’nin trafiğe kapalı bölümünü “prestij cadde” haline getiren Pendik Belediyesi Fevzi Çakmak, Kaynarca Deniz, Esenler Rıfat Ilgaz ve Kavakpınar Abdi İpekçiCaddelerine dekoratif aydınlatma sistemi kurdu. Yeni aydınlatmalarla caddeler çok daha estetik bir görünüme kavuşurken özellikle geceleri ışıl ışıl görüntüsüyle bölge sakinleri tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Ekipledört farklı caddede çalışıyor

Belediye ekipleri dört yeni cadde de daha çalışmaya başladı. Sapanbağları Yeni Mithatpaşa, Sülüntepe Mevlana, Fevzi Çakmak Marmara ve Çamçeşme Kemalpaşa Caddelerinde çalışan ekipler caddelerin tamamına dekoratif aydınlatma sistemi kuruyor. Yıl sonuna doğru tamamlanması planlanan çalışmayla birlikte bu caddeler de geceleri ışıl ışıl olacak.

Sırada yeni caddeler var

Öte yandan Pendik Belediyesi ekipleri uygun görülen caddelere dekoratif aydınlatma sistemi kurmayı sürdürecek. Şu anda planlanan iki yeni cadde daha var. Bu caddeler Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi ve Güzelyalı Yavuz Selim Caddesi. Ekipler önümüzdeki günlerde bu caddelerde çalışmaya başlayacak.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ