CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN HAPİS CEZASI ONANDI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında halkı kin ve düşmanlığa itme terör örgütünü övme suçlamaları sonucu almış olduğu 9 yıl 8 ay ve 20 günlük hapis cezası 37. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından onandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu geçtiğimiz aylarda halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek Türkiye Cumhuriyeti'ni alanen aşağılamak suçlamaları sonucu yargılanmış ve 9 yıl 8 ay ve 20 gün hapis cezası almıştı. Canan Kaftancıoğlu'nun hapis cezası 37.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından istinaf incelemesi sonucunda karara bağlandı.

37. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi tarafından usul ve esas yönünden isabetli bulundu. Yargıtay’a temyiz yolu açık olmak üzere karar verildi. Kaftancıoğlu’na 5 ayrı suçtan 9 yıl 8 ay 20  gün hapis cezası verilmişti.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI