CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN HAPİS CEZASI ONANDI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında halkı kin ve düşmanlığa itme terör örgütünü övme suçlamaları sonucu almış olduğu 9 yıl 8 ay ve 20 günlük hapis cezası 37. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından onandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu geçtiğimiz aylarda halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek Türkiye Cumhuriyeti'ni alanen aşağılamak suçlamaları sonucu yargılanmış ve 9 yıl 8 ay ve 20 gün hapis cezası almıştı. Canan Kaftancıoğlu'nun hapis cezası 37.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından istinaf incelemesi sonucunda karara bağlandı.

37. Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi tarafından usul ve esas yönünden isabetli bulundu. Yargıtay’a temyiz yolu açık olmak üzere karar verildi. Kaftancıoğlu’na 5 ayrı suçtan 9 yıl 8 ay 20  gün hapis cezası verilmişti.

MEKER ATÖLYELERİ KARTALLI ÖĞRENCİLERİ VE TEKNOLOJİYLE BULUŞUYOR
YARIYIL TATİLİ ÜMRANİYE’DE SPOR, KÜLTÜR VE BİLİMLE RENKLENİYOR
240 KARTALLI VATANDAŞ DUALARLA UMREYE UĞURLANDI
SINIR HATTINDAKİ BAYRAK PROVAKASYONUNA DARBE 14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİNDEN MEHMET SALİH USTA'YA TAZİYE ZİYARETİ
SINIRDA KİRLİ PROVAKASYON: TÜRK BAYRAĞINA UZANAN HAİN ELLERE SERT TEPKİ!
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU: 12 GÖZALTI
PESİAD VE ALİBABA.COM'DAN DEV İŞBİRLİĞİ:ÜYELERE ÖZEL E-İHRACAT SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ
ZAFER PARTİSİ'NİN PENDİK İLÇE BAŞKANI SEYFİ ERGİN OLDU
ANAHTAR PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI STK VE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ