CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖZGÜR ÇELİK 21 MAYIS'TAKİ PENDİK MİTİNGİ ÖNCESİ HAZIRLIKLARI DENETLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 21 Mayıs'ta Pendik'te düzenlenecek olan miting öncesinde saha incelemelerinde bulundu.

Mitingin yapılacağı Pendik Sahil Meydanı'nda gerçekleştirilen incelemelere, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve parti meclis üyeleri de katıldı.


İnceleme heyetinde, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Hasan Tozkoparan ve Kemal Ercan ile CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Başkan Çelik, miting alanının uygunluğu ve organizasyon detayları hakkında yerinde bilgi aldı.


Saha incelemesinin ardından Özgür Çelik, CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nın Pendik Sahil Meydanı'nda kurduğu imza standını ziyaret ederek, partililere teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''