CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖZGÜR ÇELİK PENDİK'TE TARIK BALYALI İLE BİRLİKTE HALKLA BULUŞTU

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı yerel seçimlere 4 gün kala sahada çalışmalarını hızlandırdı. Balyalı Pendik'te başta esnaf ziyaretleri olmak üzere STK mensuplarıyla bir araya gelerek projelerini anlatmaya devam ediyor.

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı seçim çalışmaları kapsamında CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte Pendik'te halkla buluştu. Seçim otobüsü ile birlikte mahallelerde  seçmenlerini selamlayan Tarık Balyalı vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Balyalı halkla buluşmaları kapsamında kısa bir açıklama yaparak; ''İl Başkanımız Özgür Çelik ile birlikte Pendik’te komşularımızı selamladık. Coşkuyla bizi karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Pendik hazır, biz hazırız! 31 Mart’ta başaracağız.''dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik Tarık Balyalı ve beraberindeki ekiple Pendik Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi'ni ziyaret etti.Çelik ziyaretinde;''Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin tamamı hiçbir ayrım yapmadan tüm ibadethanelere eşit hizmet götürmeye devam edecek.''diye konuştu.

Tarık Balyalı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte Kaynarca,Batı Mahallesi,Güzelyalı,Esenyalı,Orhangazi,Fatih, Ahmet Yesevi,Sülüntepe,Kavakpınar,Şeyhli ve Ramazanoğlu Mahalleri'nde çalışmalarını sürdürdü.

AŞIK VEYSEL TEMALI 'ÇIRPINIR İÇİNDE DÖNDÜĞÜM DENİZ HEYKEL' SERGİSİ MALTEPE'DE AÇILDI
ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMENİN ARDINDAN TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN İŞ BIRAKMA KARARI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
DRAGOS SU SPORLARI MERKEZİ'NDE HER AY 164 VATANDAŞ ÜCRETSİZ EĞİTİM ALIYOR
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL 19 MAYIS'I GENÇLERLE PLANLADI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK ÖDEMESİ
ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ BELLİ OLDU
TÜRK KIZILAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI CİHAT ASLANOĞLU YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ GENEL KURUL YAPACAK