CHP MİLLETVEKİLİ İTHAL EDİLEN SAMANLARI GÖRÜNTÜLEDİ

CHP Milletvekili tartışmalarla gündem yaratan ithal samanları yerinde görüntüleyerek Tarım Bakanlığına eleştirilerde bulundu.

TBMM'de CHP Milletvekilleri tarafından sık sık önergelere neden olan saman ithalatıyla ilgili inceleme yapan CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu Edirne Tren Garı'nda giderek saman ithalini doğruladı.Bulgaristan üzerinden trenlerle gelen saman balyalarıyla ilgili konuşan Gaytancıoğlu Tarım Bakanlığı'na seslenerek saman ithalinin  durdurulmasını istedi.

CHP Milletvekili canlı yayınla saman ithalini yerinde tespit ederek "Saman Bulgaristan'dan ithal ediliyor, trenlerle Türkiye'ye geliyor. Türkiye'de saman mı kalmadı? Türkiye'deki tarlalar ekilmediği için yeterli buğdayımız yok buğday ithalatı yapıyoruz. Tabi buğdayın sapı da var sapı da saman haline getirilip hayvan yemi olarak kullanılıyor.

Fiyatları son derece arttı şu anda bir balya saman 18-19 lira. Nedeni üretim yetersizliği. Türkiye yeterli buğday üretmiyor. Çözüm çok basit üretimi desteklemek, çiftçiyi desteklemek, başka bir çözüm yok" ifadelerini kullandı.

İKİ YENİ YOL AÇMA VE GENİŞLETME ÇALIŞMASI DAHA TAMAMLANDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ YÜZME TAKIMINDAN 11 MADALYA!
İSTANBUL BEYAZA MI BÜRÜNÜYOR? SİBİRYA SOĞUKLARI VE KAR KAPIDA!
CUMHURİYET TARİHİNE TANIKLIK EDEN SERGİ KARTAL'DA AÇILDI
BAŞKAN AHMET CİN:''GAZZE'YE 600 KİŞİLİK ÇADIR KENT KURACAĞIZ''
KARTAL’DA GELECEĞİN MUCİTLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
KÂĞITTAN SANATA: ÜMRANİYE’DE KATI’ SANATI GELECEĞE TAŞINIYOR
OCAK AYI KİRA ARTIŞ ORANI NETLEŞTİ:KİRACI VE EV SAHİPLERİ İÇİN YENİ DÖNEM
TÜİK ARALIK AYI ENFLASYON ORANLARINI AÇIKLADI
PESİAD BAŞKANI CÜNEYT BATTAL'IN BABASI MERHUM EFTAL BATTAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI