CHP PENDİK GENÇLİĞİ KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde partimizin genç neferleri bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu programda, İstanbul İl Başkanı Sayın Erdem Kara, mevcut siyasi gündemin zorluklarının farkında olduklarını belirterek, bu zorlu sürecin üstesinden gençliğin kararlılığı ve örgütlü yapısıyla gelineceğine vurgu yaptı.

Pendik İlçe Başkanı Sayın Niyazi Güneri ise konuşmasında, CHP Pendik Gençliği’nin her zaman yanında olduğunu ve her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

CHP Pendik Gençlik Kolu Başkanı İsmail Dağdelen ise yaptığı konuşmada, Pendik’te güçlü, dayanışma içinde ve mücadeleci bir gençlik yapısı kurma kararlılığını dile getirerek, bugün atılan bu adımın, gelecekteki büyük örgütlü başarıların başlangıcı olduğunu söyledi.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''