CHP PENDİK'TEN ENGELLİ VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA GÖNÜL SOFRASI

​CHP Pendik İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar ve Engelliler Komisyonu, Ramazan ayının bereketini ve dayanışma ruhunu paylaşmak amacıyla bir iftar programı düzenledi.


 İhtiyaç sahibi vatandaşlar ve engelli bireylerin onuruna düzenlenen davette, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.



Pendik’te düzenlenen programa; Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve Tuzla Belediye Başkan Vekili Gökhan Can katılarak vatandaşların sofrasına konuk oldu. Katılımcılarla yakından ilgilenen protokol üyeleri, Ramazan ayının kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı.


​"Dayanışmamız Sürecek"
İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi:​"Ramazan ayının paylaşma ruhunu toplumun tüm kesimleriyle yaşamaya, engelli bireylerimiz ve ihtiyaç sahibi komşularımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz."dedi.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''