CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ESAD REJİMİNE SERT UYARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İdlipte rejim güçleri tarafından şehit edilen askerlerimizle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan grup toplantısında yaptığı açıklamasında rejim güçlerini karşı her türlü saldırıyı gerçekleştireceklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında Avrupa'ya da mesaj göndererek sözde insan haklarını ağzından düşürmeyenler Türkiye'ye yapılan saldırı karşısında seyirci kaldıklarını söyledi.

Erdoğan İdlip ve Soçi'de Türk askerine yönelik yapılan rejim saldırısına karşı cevap verileceğini belirterek rejim güçlerini gördükleri her yerde vuracaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin İdlip ve Soçi anlaşmalarına sınırlı kalmayacağını vurgulayarak Türkiye'ye yönelik en ufak bir saldırı karşısında rejim güçlerinin vurulacağını ilan ettiğini duyurdu.

Erdoğan Mehmetçiklerin kanının döküldüğü yerde hiç kimsenin güvende olmadığını belirterek ''Suriye halkının mücadelesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının beka mücadelesidir''dedi.

PENDİK'TE BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTIRILDI
10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ