CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KORANAVİRÜS GENELGESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Koranavirüs ile ilgili yeni bir genelge yayımladı. Genelgede açık ve kapalı alanlarda düzenlenecek her türlü toplantı ve aktiviteler nisan ayı sonuna kadar ertelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'de görülen yeni tip Koranavirüs vakalarının artması sonrasında salgının yayılmasının önlenmesi adına alınan önlemler doğrultusunda yeni genelge yayımlayarak açık ve kapalı alanda yapılacak tüm toplantıların Nisan sonuna kadar ertelediğini duyurdu.Karar Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Genelgede, Çin Halk Cumhuriyeti'nde ortaya çıkan yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgınının tüm dünya için halk sağlığı tehdidi oluşturduğu ve söz konusu salgının Türkiye'de yayılımının önlenmesi amacıyla gerekli önlemlerin alındığı belirtildi.

Genelgeye göre, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki Corona Virüsü Bilim Kurulu'nun mezkur hastalığın Türkiye'de yayılımının önlenmesine dair tavsiyeleri üzerine ulusal ve uluslar arası düzeyde açık ve ya kapalı alanlarda düzenlenecek her türlü bilimsel, kültürel, sanatsal ve benzeri toplantılar ve ya aktiviteler nisan ayı sonuna kadar ertendi.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI
SAKARYA BOLU VE KARABÜK'TE MAYIS AYINDA KAR SÜRPRİZİ
CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRE TAKVİMİNİ AÇIKLADI
KARTAL’IN, 20 YILA UZANAN İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR
6 MİLYON 379 BİN TAPUYA E-HACİZ KONULDU
SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU;DAVUT TURAN VE NURCAN KIRALI DÜNYAEVİNE GİRDİ
METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU