DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARINDA ŞAMPİYON ÜMRANİYE

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Okan Aydoğan, 147 sporcunun katıldığı oldukça çekişmeli geçen Dağ Bisikleti Yarışları’nı 70 dakikada tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Hakkari Çukurca Dağ Bisikleti Yarışları’na bir çok ilin çeşitli kulüplerinden 147 sporcu katıldı. Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Okan Aydoğan katıldığı 45 kilometrelik parkuru 70 dakika gibi çok kısa bir zamanda birinci tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

Sporcu Okan Aydoğan; “Başarımı Başkan Yıldırım’a Borçluyum”

Altın madalyanın sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Kulüp Sporcusu Okan Aydoğan, “Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum. Özellikle spora olan yatırımları göz ardı edilemez. Sporu seven biri olarak bizlerinde herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesini çok önemsiyor. Bu anlamda şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gururluyum. Mutluyum” şeklinde konuştu.

ATLAS ÇAĞLAYAN'IN AİLESİNE YÖNELİK TEHDİT MESAJLARINA SAVCILIKTAN SORUŞTURMA
PENDİK BELEDİYESİ, SPOR KÜLTÜRÜNÜ SAHAYA TAŞIYOR
YARIYIL TATİLİ KARTALLI ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİĞE DÖNÜŞÜYOR
BAŞKAN AHMET CİN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
29 EKİM KADINLARI DERNEĞİ'NDEN PESKDER'E ZİYARET
PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ FARU GÜNAY'IN ACI GÜNÜ: KIZI BENGİSU MAVERA GÜNAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL'DA KARNE HEYECANI COŞKUSU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI
BAŞKAN AHMET CİN, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
YILIN İLK “İŞ'TE PENDİK BULUŞMALARI” GERÇEKLEŞTİ