DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARINDA ŞAMPİYON ÜMRANİYE

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Okan Aydoğan, 147 sporcunun katıldığı oldukça çekişmeli geçen Dağ Bisikleti Yarışları’nı 70 dakikada tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Hakkari Çukurca Dağ Bisikleti Yarışları’na bir çok ilin çeşitli kulüplerinden 147 sporcu katıldı. Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Okan Aydoğan katıldığı 45 kilometrelik parkuru 70 dakika gibi çok kısa bir zamanda birinci tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

Sporcu Okan Aydoğan; “Başarımı Başkan Yıldırım’a Borçluyum”

Altın madalyanın sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Kulüp Sporcusu Okan Aydoğan, “Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum. Özellikle spora olan yatırımları göz ardı edilemez. Sporu seven biri olarak bizlerinde herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesini çok önemsiyor. Bu anlamda şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gururluyum. Mutluyum” şeklinde konuştu.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR