Eli Kanlı PKK Liderinin Kardeşinin TRT'de Oy İstemesi Tepki Çekti

TSK'ya ve Türk subaylarına kumpas kuran Ergenekon ve Balyoz davalarının 'gizli tanığı', terör örgütü PKK'nin lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman...

TSK'ya ve Türk subaylarına kumpas kuran Ergenekon ve Balyoz davalarının 'gizli tanığı', terör örgütü PKK'nin lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan TRT'ye söyleşi verdi. Muhalefete ve muhalif adaylara yer vermemesi ile eleştirilen TRT'nin Osman Öcalan'la röportaj yapması tepkilere neden oldu.

Terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın 23 Haziran'a ilişkin çağrıda bulunmasının Anadolu Ajansı tarafından servis edilmesinin ardından bir skandal da TRT'de yaşandı. TRT Kürtçe kanalı ,TSK'ya ve Türk subaylarına kumpas kuran Ergenekon ve Balyoz davalarının 'gizli tanığı', Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ı ekrana çıkardı.

Osman Öcalan’ın gizli tanıklığı ile yüzlerce Türk Subayı haksız yere suçlanmış, Osman Öcalan mahkemelerde gizli tanık olarak ifadeler vermişti.

Osman Öcalan TRT Kurdi’de yaptığı açıklamada abisi Abdullah Öcalan’ın İstanbul Seçimi çağrısını yeniledi.

‘ELİNDE YÜZLERCE ASKERİMİZİN KANI OLAN OSMAN ÖCALAN…’

‘İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılmasına, “Bu adam bir terörist. Yazık size. Devlet kavramını ayağa düşürdünüz” diyerek tepki gösterdi.

Eski Milletvekili Sinan Oğan Twitter hesabında, “Eski bir milletvekili, Strateji Merkezi Başkanı, akademisyen bir Türk milliyetçisi olarak televizyonlar bize ambargo uygularken, PKK elebaşının kardeşi, elinde yüzlerce askerimizin ve vatandaşımızın kanı olan Osman Öcalan ile özel röportaj yapıyor! #İşEhlinin mi?” diye yazdı.

OSMAN ÖCALAN’A VAR MUHALİF İSTANBUL ADAYLARINA YOK

YSK'nın kararı ile mazbatası elinden alınan İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, TRT'de katıldığı canlı yayın sonrası Saadet Partisi ve Vatan Partisi'nin adaylarından da canlı yayına katılma talebi gelmişti.İki partinin verdiği dilekçelerden Vatan Partisi adayı İlker Yücel'in talebi kabul edilirken, Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar'ın canlı yayın talebi geri çevrildi.

 

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''