ENGELLİ BİREYLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Gençlik Kampı’nda ağırlanan engelliler ve aileleri gün boyunca çeşitli oyunlar, yarışmalar, animasyon ve sihirbazlık gösterisiyle günlerini kutladı.

 

Pendik Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü etkinliklerle kutlamayı sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında Gençlik Kampı’nda engelliler ve ailelerine yönelik oyunlar, yarışmalar, animasyon ve sihirbazlık gösterisi yapıldı.

Gün boyu süren etkinliklere engellilerin yanı sıra aileleri de katıldı. Özellikle sihirbazlık gösterisi çocuklardan büyük ilgi gördü. Engellilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlik ikramlar eşliğinde düzenlendi. Tüm katılımcılar etkinlik sonunda Pendik Belediyesine teşekkür etti.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI