ENİS BERBEROĞLU VE HDP'Lİ 2 VEKİLİN MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜRÜLDÜ

TBMM Genel Kurulu haklarında kesinleşmiş yargı kararları bulunan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu ile HDP Milletvekili Musa Farisoğluları ve Leyla Güven'in milletvekilliklerini düşürdü.

 

 

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu  ile HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven  ve HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları'nın milletvekilliği düşürüldü. TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'li Berberoğlu, HDP'li Güven ve Farisoğulları hakkında mahkemelerce verilen, kesinleşmiş cezalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkereleri okunarak bilgiye sunuldu.

Anayasa gereğince, Genel Kurul'da okunan tezkerelerin ardından Berberoğlu, Güven ve Farisoğulları'nın milletvekilliği düştü.Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu: '' Demokrasi için bir bedel ödenecekse bu bedeli önce CHP öder''dedi.

 

BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''
KARTAL BELEDİYESİ THE GREAT GAME İSTANBUL 2026'YA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NÜN GENÇ ŞAMPİYONU: MUSTAFA ABACIOĞLU
YENİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI RESMİ TÖRENLE AÇILDI: ÖZGÜR ÇELİK'TEN İKTİDAR VURGUSU
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AK PARTİ'YE GEÇTİ
İSTANBULLULARA MÜJDE: 15 BİN TOKİ KİRALIK KONUT BAŞVURULARI BAŞLIYOR!