ESENYURT'TA KASİYERİ SÖZLÜ TACİZ EDEN FAS UYRUKLU ŞAHIS TUTUKLANDI

Esenyurt'ta bir markette kasiyerin saçının açık olmasına tepki gösteren Fas uyruklu şahıs halkı kin ve nefret söylemiyle galeyana getirme suçlarından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Esenyurt'ta alkollü ürünlerin satışına tepki göstererek market çalışanın yaşam tarzına yönelik eleştirilerde bulunan şüpheli, tutuklandı.

İstanbul Esenyurt'taki kasiyer bir kadına başının açık olması ve alkollü ürünlerin satıldığı yerde çalışması hakkında eleştirilerde bulunan şüpheli yakalandı.

Sosyal medya platformlarında, Akevler ve Cumhuriyet mahallelerindeki marketlerde bir kişinin alkollü ürünlerin satışına tepki gösterdiğine yönelik görüntülerin yayınlanması üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Gösterdiği tepkiyle, halkı kin ve nefret söylemleriyle galeyana getirmeye çalıştığı öne sürülen M.E.A, Esenyurt Pınar Mahallesi'ndeki ikamet adresinde gözaltına alındı. M.E.A., gözaltının ardından tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ
MERHUM BAŞKAN MEHMET ALİ BÜKLÜ VEFATININ 31. YILINDA MEZARI ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI
GAZZE'YE UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ PLATFORMU'NDAN PESİAD'A ANLAMLI ZİYARET
MEHMET AKİF ERSOY'UN UYUŞTURUCU TESTİ SONUCU AÇIKLANDI
DEV OPERASYON: GAİN MEDYA VE BAĞLI ŞİRKETLERE KAYYIM ATANDI, 3 GÖZALTI!
“VELİBABA 8. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TAPUDA TESCİL EDİLDİ
KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI
''İŞİMİZ AŞK'' TİYATRO OYUNU KARTALLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU
HALK OYUNLARI DOĞU GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ