ESKİ DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU PENDİK'E GELDİ

AK Parti ''Türkiye Buluşmaları''programı kapsamında sahaya inerek halkla buluşmaya devam ediyor. Program kapsamında önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Pendik'e gelerek esnaflarla bir araya geldi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya'nın eşlik ettiği esnaf ziyaretleri yurttaşların yoğun ilgisiyle sürdü. 

Ziyarete ilişkin sosyal medyada paylaşım yapan Belediye Başkanı Ahmet Cin şu sözlere yer verdi; "Önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Pendik İlçe Başkanımız Özer Sarıkaya ile birlikte esnafımızla selamlaştık, dertlerini ve önerilerini dinledik. Komşularımızın bizlere gösterdikleri sevgilerine layık hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Samimi sözleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK