GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ PENDİK ROBOT YARIŞLARI'NDA BULUŞTU

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen Pendik Robot Yarışları, bugün Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda başladı.

Gençlerin teknoloji, mühendislik ve robotik alanlardaki yeteneklerini sergileyebilmelerine imkan sağlayan etkinliğe ülke genelinden robotik ve kodlama eğitimi alan toplam 1.200 öğrenci ve 84 takım katılıyor. Öğrenciler geliştirdikleri projelerle dereceye girebilmek için mücadele ediyor.

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen “Pendik Robot Yarışları”, Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Gençlerin teknoloji ve mühendislik alanlarındaki yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlik, öğrencilerin takım çalışması, yaratıcılık ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Türkiye genelinde robotik ve kodlama alanında eğitim gören öğrencilerin katıldığı yarışmada toplam 1.200 öğrenci mücadele ediyor. 56’sı ilkokul ve ortaokul, 28’i lise kategorisinde olmak üzere toplam 84 takım, geliştirdikleri projelerle jüri karşısına çıkıyor. 23 Kasım Pazar günü sona erecek organizasyonda dereceye giren takımlara ödülleri törenle takdim edilecek.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''