GELECEK PARTİSİ ÜYESİ GENÇ KADIN CANİCE ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Çatalca'da Gelecek Partisi kurucu üyesi olan 28 yaşındaki Gül Gülsüm birlikte yaşadığı erkek arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü.

Genç kadının canice öldürülmesini sosyal medyada tepkiyle karşılayan Ahmet Davutoğlu hunharca cinayeti işleyen katilin en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

AHMET DAVUTOĞLU;KATİLİN EN AĞIR CEZAYI ALMASI İÇİN SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu eşi tarafından katledilen Gül Gülsüm cinayetiyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Canımız yandı. Partimize gönül veren üyemiz #GülGülsümkadına yönelik şiddetin kurbanı oldu, kocası tarafından canice katledildi. Kardeşimize Allah'tan rahmet geride kalan evlatlarıyla ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Katilin en ağır cezayı alması için sürecin takipçisiyiz."

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, yaşanan olayı sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

"Partimize Çatalca’da gönül veren üyemiz Gül Gülüm kardeşimiz kocası tarafından canice katledildi. İnsanlıktan nasibini almamış caninin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum''dedi.

FİLİZ TURAL'DAN SERT TEPKİ;''ÇIKARIN ÜZERİNİZDEKİ DOKUNULMAZLIK ZIRHLARINI ÖRTÜN KADINLARA''

İstanbul Kadın Kolları Kurucu Üyesi Başkan Yardımcısı Filiz Tural da twitter hesabından "Gelecek Partisi Üyemiz Gül Gülsüm Kardeşimiz Eşi tarafından hunharca Asılarak Öldürülmüştür. Cani Koca Emniyet Güçlerince yakalanırken Kardeşimizin Cansız Bedeni Otopsi için Morga Kaldırılmıştır???? Çıkarın üzerinizdeki Dokunulmazlık Zırhlarını Örtün Kadınlara" paylaşımı yaptı. 

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''