GÜLLÜ'NÜN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ HAYDAR ÖZDEMİR'DEN DİKKAT ÇEKEN DEĞERLENDİRME

Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, bir televizyon programında, yüksekten düşerek hayatını kaybeden Güllü'nün ölüm anına dair görüntüleri analiz ederek çarpıcı iddialarda bulundu.

 

Özdemir, yüksekten düşme vakalarında her zaman şüphe olduğunu vurgulayarak, olayın basit bir kaza ya da intihar olmayabileceğini dile getirdi.
Sosyal Medya İddiaları ve Şüpheler
Özdemir, orijinal videolarda duyulmamasına rağmen sosyal medyada yayılan "tokat sesi geldi," "imdat dedi," ve hatta "üçüncü bir şahıs" gibi iddiaların, olayın karmaşıklığını artırdığını belirtti.
Son Sözler ve Hareketler Mercek Altında
Haydar Özdemir'e göre en çok kafa karıştıran detay, Güllü'nün lavabodan çıktıktan sonra söylediği "Herkes tamam mı?" cümlesi. Bu ifadenin sıradan olmadığını belirten Özdemir, Güllü'nün ardından "O ne?" diyerek hayatını kaybettiği pencere tarafına doğru hamle yapmasının dikkat çekici olduğunu söyledi.

Bu refleks hareketin, arkadan gelen bir etkiye ya da beklenmeyen bir duruma karşı gelişmiş olabileceği düşünülüyor.
Ancak, evin içindeki eşyaların konumunun bozulmamış olmasının ise bir müdahale olup olmadığı sorusunu gündeme getirdiği ifade edildi. "Güllü öldü mü, öldürüldü mü?" sorusu, tüm bu detaylarla birlikte derinlemesine araştırılmaya devam ediyor.

KARTAL'DA ''AİLEDE ETKİLİ İLETİŞİM'' SÖYLEŞİSİ YAPILDI
KARTAL'DA MUSTAFA BALBAY'DAN ANLAMLI SÖYLEŞİ
MİNİK KRAMPONLAR SÖMESTİR KUPASI ÜMRANİYE’DE START VERDİ
KARTAL'DA 15. UĞUR MUMCU'YU ANMA YOL KOŞUSU DÜZENLENDİ
EĞİTİM-BİRSEN'DEN MEDYA MENSUPLARINA VEFA: ''SİZLER TOPLUMUN HAFIZASISINIZ''
TEMİZLİK ARAÇ FİLOSU GÜÇLENMEYE DEVAM DİYOR
“TOPRAĞIN SIRLI YOLCULUĞU” SERGİSİ BAŞLADI
KARTAL’DA DEMOKRASİ VE AYDINLANMA İÇİN 15. KEZ KOŞULACAK
ANTALYA BELEK ÜNİVERSİTESİ GASTRO ALANYA'DA ZİRVEYE OTURDU
AV.YAZAR SERRA TAŞKÖPRÜ'NÜN GENİŞLETİLMİŞ KİTABI ''SESSİZ AŞK TERAPİSİ'' RAFLARDA YERİNİ ALDI