HUAWEİ YÖNETİMİ'NDEN ANDROİD KARARI

Huawei'nin yönetim kurulu üyesi olan Catherine Chen, ABD ve Çin arasında yaşanan ticari savaşlar nedeniyle yeni bir açıklama yaptı.Catherine Chen yaptığı açıklamada Huawei telefonlarda Android ile yola devam edileceğini söyledi.

ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret savaşları nedeniyle zor günler geçiren Huawei'nin Google ile olan iş ilişkileri de bozulmuştu. Bu nedenle Huawei'nin kendi işletim sistemi HongMeng OS'u telefonlarında kullanmaya başlayacağı düşünülüyordu. Ancak Huawei'nin yönetim kurulu üyesi olan Catherine Chen, yaptığı açıklamada Huawei telefonlarda Android ile yola devam edileceğini söyledi.

HongMeng OS'un daha çok 'Nesnelerin İnterneti' için geliştirildiğine vurgu yapan Chen, gelecekte milyarlarca cihazın akıllanacağını ve böylesine büyük bir potansiyeli değerlendirmek adına şimdiden HongMeng OS adında bir işletim sistemi geliştirerek bu yönde yatırım yaptıklarını açıkladı.

HongMeng OS tartışması bu açıklama ile son bulurken, diğer yandan Huawei telefonların yeni Android güncellemelerini almaya devam edeceği de kesinlik kazanmış oldu. 

KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI
CHP’DE "KILIÇDAROĞLU" DEPREMİ: BAŞARIR VE GÜNAYDIN’IN GÖREVLERİ DÜŞTÜ!
13 BEYAZ ET FİRMASINA KAYYUM ATANDI
BAŞKAN AHMET CİN'DEN HİZMETLE GEÇEN 7 YILLA İLİŞKİN AÇIKLAMA:BORÇSUZ BELEDİYEYİZ''
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ABDULLAH ÖZDEMİR'DEN PENDİK BELEDİYESİNE TEBRİK VE TEŞEKKÜR
CHP'DE DEPREM:PM DÜŞTÜ GÖZLER 45 GÜNLÜK KURULTAY SÜRECİNDE!
PENDİK'TE SANAT DEVRİMİ:OZAN İNKAYA'DAN ANADOLU YAKASI'NIN EN KAPSAMLI TİYATRO AKADEMİSİ
ÜNLÜLERE ŞAFAK OPERASYONU: BEREN SAAT KENAN DOĞULU VE 22 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI