İBB METROBÜS DURAKLARINA KORANAVİRÜS ÖNLEYİCİ CİHAZLARI TAKTI

İBB salgın haline gelen Koranavirüs ile ilgili geniş çaplı önlemler almaya başladı.Yurttaşların yeni tip koranavirüsten korunmaları için metrobüs duraklarına dezenfektan cihazlarını yerleştirdi.

İBB tarafından uygulamaya konulan dezenfektan cihazlarının ilki  Halıcıoğlu, Okmeydanı, Darülaceze, Okmeydanı Hastane, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu istasyonlarında başlatıldı.Uygulama , kısa sürede Metrobüs hattındaki 44 istasyonun tamamına yayılacak.

Vatandaşların ellerini dezenfekte için kullanacağı cihazlar bin kullanımlık olup istasyon görevlileri tarafından gün içinde kontrol edilerek dolumları sağlanacak.

VATANDAŞ MEMNUN KALDI

Ellerini dezenfekte eden Nafiz Başaran, "Öğrenciyim. 5 senedir bu şehirdeyim. Çok memnunum. Büyük bir hizmet. Artık daha temiz ve hijyenik bir şekilde Metrobüsü kullanabileceğim" dedi.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI
PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ, KADİM KÜLTÜRÜMÜZÜN İZİNDE BAŞLIYOR
KARTAL, AVRUPA’NIN ENERJİ DEVRİMİNDE ÖNCÜ ROL ÜSTLENİYOR!
TOPLU TAŞIMA ARTIK LÜKS OLDU:İBB MECLİSİ'NDE KAPSAMLI ZAM HAZIRLIĞI
ESKİ NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ERDEM VE 14 KİŞİ RÜŞVET SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDI
2. RENKLİ DEV KAYDIRAK, PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NE YAPILDI
CEMAL ŞAHAN VEFATININ 7.YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
AK PARTİ PENDİK'TE ''AHDE VEFA BULUŞMASI''
GAZZE'DE ESİR TAKASI BAŞLADI, İLK GRUP REHİNELER KIZILHAÇ'TA
İPEK YOLU SENFONİSİ PENDİK’TE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU