İBB'NİN 6 BİN YENİ TAKSİ PROJESİ KOMİSYONDAN GERİ DÖNDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İBB bünyesine alacağı 6 bin yeni taksi plakası UKOM'de valilik ve bakanlık temsilcilerinin oylarıyla kabul edilmeyerek alt komisyona gönderildi

 

İBB Grup Sözcüsü Tarık Balyalı konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaparak UKOME'nin yönetiminin değişmesi sonrasında alınan bu kararın siyasi bir karar olduğunu belirtti. Balyalı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'lun halka müjde olarak verdiği yeni taksi projesinin taksici odaları ve bakanlıklar tarafından gelen temsilcilikler tarafından reddedildiğini söyledi.Balyalı; İstanbul'da taksi ihtiyacının olduğu bir gerçek iken ne yazık ki bir takım rant ve çıkar odaklarının İstanbul'a taksinin gelmesini istemiyorlar''dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) 5 bin yeni yeni sarı taksi plakası teklifini görüşeceği toplantı başladı. İBB'nin yeni taksi plakası teklifi, UKOME'de İBB temsilcilerinin oyuna karşılık valilik ve bakanlık temsilcilerinin oyuyla kabul edilmedi ve alt komisyona havale edildi.

Basına kapalı gerçekleştirilen UKOME toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Yavuz Erkut başkanlık yaptı.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK