İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YKS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ DUYURU!

İçişleri Bakanlığı YKS sınavına girecek öğrencilerle ilgili tüm valiliklere ek genelge gönderdi.Genelgede YKS sınavına girecek öğrencilerin TC Kimlik kartı başvurularının alınması için tüm il ilçe nüfus müdürlükleri 18-19 mayıs tarihlerinde açık olacak.

İçişleri Bakanlığı YKS sınavına girecek öğrencilerle ilgili ek genelgede şu açıklamalar yapıldı.

YKS girecek olan öğrencilerin T.C. Kimlik Kartı başvurularının alınması adına tüm il/ilçe nüfus müdürlükleri 18- 19 Mayıs 2020 tarihlerinde açık bulundurulacak.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 18- 19 Mayıs 2020 tarihlerinde nüfus müdürlüklerine T.C. Kimlik Kartı Başvurusu ile sınırlı olmak üzere öğrenciler ve ihtiyaç olması halinde beraberinde velisi veya vasisinden bir kişi ile sınava başvurulduğunu gösterir belgeyi ibraz etmek şartıyla sokağa çıkabilecek.

CEMAL ŞAHAN VEFATININ 7.YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
AK PARTİ PENDİK'TE ''AHDE VEFA BULUŞMASI''
GAZZE'DE ESİR TAKASI BAŞLADI, İLK GRUP REHİNELER KIZILHAÇ'TA
İPEK YOLU SENFONİSİ PENDİK’TE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
ÜMRANİYE’DE İSTİHDAM ÇADIRLARI KAPILARINI AÇTI
KREDİ KARTI BORCU OLANLARA KADEMELİ HACİZ ŞOKU:MAAŞ KESİNTİSİ YÜZDE 60'A ÇIKIYOR
“NEHİRDEN DENİZE ÖZGÜR FİLİSTİN” KONFERANSI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MANSUR YAVAŞ'TAN SORUŞTURMA ÇIKIŞI:''HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ TEK BİR İŞLEMİMİZ YOKTUR''
SCHENGEN'DE DİJİTAL DÖNEM BAŞLIYOR:PASAPORT DAMGASI TARİHE KARIŞIYOR
BİLİM ÜMRANİYE’DE UZAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ