İSTANBUL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA;65 YAŞ ÜSTÜ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI YAPILACAK

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koranavirüs tedbirleri kapsamında yeni kararlar alındığını belirterek 65 yaş üstü vatandaşlara gıda yardımı yapılacağını duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya vatandaşların tedbirlere uyması gerektiğini ifade ederek 50 bin ihtiyaç sahibi aileye 300 bin gıda kolisinin ulaştırılacağını söyledi.

İHTİYAÇ SAHİBİ 50 BİN AİLEYE GIDA DESTEĞİ VERECEĞİZ

Vali Yerlikaya'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yayılımı engellemek için azami hassasiyet gösterelim. 39 bin 614 vatandaşın çağrısına cevap verildi. İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde devletimizin şevkat elinin en hızlı şekilde vatandaşlarımıza ulaşması için gösterilen gayretten dolayı çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

65 yaş üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza gıda 300 bin gıda kolisi ulaştıracağız. Pazartesi günü başlıyoruz. Dağıtımı Getir firması ücretsiz olarak yapacak.

RİTİM İSTANBUL'DA SATRANÇ HEYECANI:NOVA TİME TURNUVASI SONA ERDİ
“YIL SONU GÖSTERİLERİ” TİYATROYLA BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ODA ORKESTRASI'NDAN MUHTEŞEM KONSER
AKTİF YAŞLANMA İÇİN ÜMRANİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
ATKO GRUP PENDİKSPOR KONUK ETTİĞİ BOLUSPOR'U 2-0 YENDİ
YUNUS MAHALLE SAKİNLERİNDEN OKUL YANINA KURULACAK OLAN KURBAN PAZARINA DİLEKÇELİ TEPKİ!
PENDİK BELEDİYESİ PESEM’DE MUTFAK SANATLARI KURSLARI BAŞLADI
TOPRAKSIZ TARIMLA ÜRETİLİYOR, AŞEVİYLE VATANDAŞA ULAŞIYOR
YENİDEN REFAH PARTİSİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN KÜRECİK RADAR ÜSSÜ KAPATILSIN İMZA KAMPANYASI
PENDİK’TE “FREKANS” YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU