İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışı başladı. Arnavutköy'de başlayan yağış İstanbul Havalimanı yolu ve çevresini beyaza bürüdü.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un peş peşe uyarılarının ardından, İstanbul’a beklenen kar yağışı giriş yaptı. Arnavutköy’ü etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte İstanbul Havalimanı yolu ve çevresi kar yağışıyla beyaza büründü.

Geçen hafta bir süre kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı bir kez daha İstanbul’a giriş yaptı. Meteoroloji uzmanlarının günlerdir yaptığı uyarıların ardından beklenen kar yağışı Arnavutköy'de başladı. İstanbul Havalimanı yolu ve çevresi beyaza bürünürken kar yağışının ilerleyen saatlerde kent genelinde etkili olması bekleniyor. 

Avrupa Yakası'nı etkisi altına alan kar yağışı Aydos başta olmak üzere Pendik Kurtköy'de de aralıklara devam ediyor.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU