İSTANBUL'DA MAVİ YAKA ALARMI! RİSK OLUŞTURAN İLÇELER AÇIKLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi Dr. Nilüfer Aykaç Koranavirüs riski taşıyan ilçeleri açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan raporda mavi yakalıların ikamet ettiği en riskli ilçeler arasında; Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Esenyurt, Ümraniye, Çekmeköy, D-100 hattı ve Küçükçekmece hastalık açısından en riskli yerler olduğu vurgulandı. 

Raporda ayrıca Kurtköy, Pendik, Samandıra, Ümraniye ve Tuzla ise Anadolu Yakası’nın en riskli bölgeleri olmuştur. Mavi yakalılar, ağırlıkla Beylikdüzü, Birlik, Dudullu, İkitelli, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Deri Sanayi, Tuzla ve Tuzla Kimya Sanayicileri organize sanayi bölgelerinde çalıştıkları için ikametleriyle, iş yerleri arasındaki mesafeyi her gün katetmek zorunda kaldılar. Bu hareketlilik, İstanbul’da Kovid-19 salgınında artışa neden olmuştur.”ifadesine yer verildi.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
YAZAR MİTHAT ÖNAL'IN YENİ ÖYKÜ KİTABI 'KARA KIZ KURU OĞLAN' RAFLARDA YERİNİ ALDI!
ÜMRANİYE BELEDİYESİ 2025-2026 KÜLTÜR VE SANAT SEZONU ÖDÜL TÖRENİYLE AÇILDI
KARTAL’DA CUMHURİYET COŞKUSU SATRANÇ TAHTASINDA BULUŞTU
''KAVAKPINAR 1.BÖLGE İMAR UYGULAMASI'' TAPUDA TESCİL EDİLDİ
KİRAYI BIRAKIN AİDAT ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLUN: TOKİ'DEN 81 İLDE YÜZYILIN KONUT PROJESİ BAŞLIYOR!
PENDİK BELEDİYESİ 2025-2026 KÜLTÜR SANAT SEZONU AÇILDI
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ AK PARTİ'YE GEÇTİ
ÇANAKKALE VE MERSİN'DE PEŞ PEŞE DEPREMLER
PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ'NDE ERZURUM COŞKUSU