İSTANBUL'U SEL ALDI :1 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'da aşırı yağış ve sel felaketi 1 vatandaşın ölümüne neden oldu. Yurdun bir çok yerinde etkili olan sağanak yağmur İstanbul Esenyurt'ta 'de sel felaketine neden oldu. Sel Felaketinde 1 kişi yaşamını yitirdi.

Yurt genelinde etkisini sürdüren aşırı yağış İstanbul'da bir çok ilçeyi sular altında bırakırken Esenyurt'ta bodrum katında yaşayan 4 aileyi mahsur bıraktı.

Sağlık ekipleri tarafından kurtarılan 4 kişi hastanede tedavi altına alınırken  1 vatandaş ise hayatını kaybetti.İstanbul'da yıllardır çözülemeyen alt yapı sorunu her yağış sırasında bir çok yurttaşın hayatını kaybetmesine neden oluyor.

Selden zarar gören Esenyurt'ta incelemelerde  bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sorunun 20 yıllık olduğunu belirterek önümüzdeki yaz aylarında İstanbul'un alt yapıyla ilgili sorunların çözüleceğini söyledi.

10.VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYESİ
BOSNA SANCAK İFTARINDA DAYANIŞMA MESAJI
BURAK BORA ANADOLU LİSESİ'NDE BİR BAŞARI DAHA
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ
YILIN BARIŞ İNSANI ÖDÜLÜ DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF'IN