İSTANBUL'UN FETİHİNİN 572. YIL DÖNÜMÜ PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI

Pendik Belediyesi, İstanbul'un fethinin 572. yıl dönümünü görkemli bir mehter yürüyüşüyle kutladı. Pendik Sahil Alanı'ndan başlayıp Gezipaşa Caddesi boyunca devam eden yürüyüş, ilçe sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı.



İstanbul'un fethinin 572. yıl dönümü, Pendik'te büyük bir coşkuyla anıldı. Pendik Belediyesi'nin düzenlediği kutlamaların en ilgi çekici bölümü, şüphesiz mehter takımı yürüyüşü oldu. Pendik Sahil Alanı'nda başlanan mehter yürüyüşü Gazipaşa Caddesi'nde etkinlik alanında devam etti.


Mehter takımının çaldığı coşkulu marşlar, fethin ruhunu Pendik sokaklarına taşıdı. Yürüyüş boyunca vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla mehter takımına eşlik etti. Özellikle çocukların ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, fethin anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı. Renkli görüntülere sahne olan bu özel yürüyüş, Pendiklilere hem milli duyguları pekiştiren hem de tarihi bir atmosfer yaşatan keyifli bir gün sundu.

CHP'Lİ BELEDİYELERE YENİ OPERASYON:ÇOK SAYIDA BELEDİYE BAŞKANI'NA GÖZALTI KARARI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ YAZ SPOR KAYITLARI BAŞLADI
OTOGARLARDA KURBAN BAYRAMI YOĞUNLUĞU BİLETLER TÜKENDİ
İBB'YE BAĞLI PLAJLAR AÇILIŞA GÜN SAYIYOR
GRAND KARTAL YANGIN FACİASINDA İDDİANAME KABUL EDİLDİ
HUZURUN ADRESİ SAKİN VADİ TATİL KOYU SİZLERİ BEKLİYOR
FATİH KORKSUZ'DAN MUHALEFETE ''İMAMOĞLU'' ELEŞTİRİSİ;''PENDİK'İN SORUNLARI GÖZ ARDI EDİLİYOR''
İŞ ADAMI BAYRAM BEKAR BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU
ÜMRANİYE BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ MHP MECLİS ÜYESİ KEMAL PİROĞLU'NUN ACI GÜNÜ