İTALYA'DAN 13 ÜLKEYE GİRİŞ YASAĞI

Koranavirüs salgınında 34 bin vatandaşını kaybeden İtalya yeni karar alarak 13 ülkenin ülkesine girişini yasakladı.

İtalya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada  Ermenistan, Bahreyn, Bangladeş, Brezilya, Bosna Hersek, Şili, Kuveyt, Kuzey Makedonya, Moldova, Umman, Panama, Peru ve Dominik Cumhuriyeti'nden gelen ya da bu ülkelerden transit geçiş yapan kişilere, İtalya'ya giriş ve transit geçiş yasağı getirildi.

TÜM UÇUŞLAR ASKIYA ALINDI

Ayrıca, uygun düzeyde sağlık koruması sağlanıncaya kadar bu ülkelerle karşılıklı doğrudan ve dolaylı tüm uçuşlar askıya alındı.

4 AYDA 34 BİN 926 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Covid-19 nedeniyle son 4 ayda 34 bin 926 kişinin hayatını kaybettiği İtalya'da, mayıs ayından itibaren kademeli normalleşme sürecine girilmiş, 1 Temmuz'dan itibaren de Avrupa Birliği'nin kararıyla uyumlu şekilde bazı ülkelere sınırlar açılmıştı.

Hafta başında Bangladeş'in başkenti Dakka'dan gelen bir uçaktaki bazı yolcularda Kovid-19'a rastlanmıştı.

GAZETECİ ENVER AYSEVER TUTUKLANDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DEMOKRASİ DAVRANIŞI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN İŞ İNSANI MEHMET SALİH USTA'YA NEZAKET ZİYARETİ
ŞARKICI GÜLLÜ'NÜN CİNAYETİNDE KAN DONDURAN GELİŞME:GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI DEŞİFRE EDİLDİ
ÜMRANİYE’DE TOPRAK SANATLA BULUŞUYOR
PENDİK'TE KORKUNÇ YANGIN FACİASI:3 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
PENDİKSPOR ÇORUM FK'YA 2-0 MAĞLUP OLDU
YAĞMUR SUYU KANALLARINI VE MAZGALLARI TEMİZLİYORLAR
ŞARKICI GÜLLÜ'NÜN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ: KIZI VE ARKADAŞI YURTDIŞINA KAÇARKEN GÖZALTINA ALINDI
GAZETECİ MEHMET AKİF ERSOY VE 7 KİŞİ UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDAGÖZALTIN ALINDI