İYİ PARTİ İBB ADAYI BUĞRA KAVUNCU PENDİK'TE SKM AÇILIŞINA KATILDI

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nın SKM açılışına katıldı.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan ile birlikte muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Buğra Kavuncu muhtarların sorunlarını en çok önemseyen partinin İYİ Parti olduğunu ifade ederek Süleyman Turan'la 5 yıllık görev süresince birlikte bu sorunların çözülmesi için TBMM'ye önerge verdiklerini söyledi. 

Buğra Kavuncu İBB Başkan Adayı olarak seçimlere gireceğine vurgu yaparak 31 Mart'ta Pendik ve İBB'de seçim zaferini kazanıp mevcut problemlerin çözülmesi için gereken çabayı sarf edeceklerini belirtti. Kavuncu İYİ Parti'nin kimsenin çatısı altına giren bir parti olmadığını verilen kararla birlikte kendi hür iradeleri doğrultusunda seçimlere gireceklerini bunun da demokrasi adına zenginlik olduğunu ifade etti. Buğra Kavuncu İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan'ın Pendik için bir şans olduğunu kendisine sonuna kadar güvendiklerini ve Pendik'te seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Muhtarlar toplantısı ardından İYİ Parti'nin SKM Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.Açılışa; Buğra Kavuncu,İYİ Parti Pendik Milletvekili Burak Akburak,İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım,Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Şalcı ve İlçe Başkanı Mithat Kabadayı ile sayıda partili yer aldı. 

TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
HAKİKATİN NEFESİ NEYZEN TEVFİK KARTAL'DA DUALARLA ANILDI