KARTA BELEDİYESİ ZAFER BAYRAMI'NIN 100.YIL DÖNÜMÜNÜ GURUR VE COŞKUYLA KUTLAYACAK

Kartal Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü yine birbirinden özel etkinlikler eşliğinde kutlayacak.

 

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında Türk askerinin zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümü;  Fener Alayı ve Kartal Meydanı’nda düzenlenecek konserler ile adeta bir şölene dönüşecek. 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasının gurur ve coşkusu Kartal Meydanı’nda bir kez daha yaşanacak.

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama programı kapsamında; 30 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de Kartallı Kazım Meydanı’ndan başlayacak olan Fener Alayı Kartal Meydanı’nda düzenlenecek olan konser eşliğinde devam edecek. Kartallılar Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü Fener Alayı ile başlatacak.

Kartal Meydanı’nda devam edecek olan etkinlikler ise 30 Ağustos Salı günü Funda Arar, 31 Ağustos Çarşamba günü ise Zeynep Bastık konseriyle zirveye ulaşacak.

30 Ağustos Salı gecesi Funda Arar saatler 21.30’u gösterdiğinde Kartal Meydanı’nda birbirinden güzel şarkılarıyla sahnede olacak. Zeynep Bastık ise şarkılarını 31 Ağustos Çarşamba günü saat 21.30’da Kartallılarla birlikte seslendirecek.

Başkan Gökhan Yüksel’den Zafer Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü Kutlamalarına Davet

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de, Zafer Bayramı kutlamalarına Kartallı komşularını davet ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Dumlupınar’da kazandığı bu büyük zaferin 100. yıl dönümünü gurur ve coşkuyla yaşıyoruz. Bu gurura ve coşkuya ortak olmak için tüm komşularımızı Fener Alayı eşliğinde yapılacak olan Zafer Yürüyüşümüze ve etkinliklerimize davet ediyorum. 100. yıl coşkusunu hep birlikte taçlandıralım.” ifadelerini kullandı.

 

DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLEN GAZETECİ HAKAN TOSUN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
ADD KARTAL ŞUBESİNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KONFERANSI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KREŞ ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALI AFET EĞİTİMİ
NARİN GÜRAN CİNAYET DAVASINDA FLAŞ GELİŞME:SANIK AVUKATI ''VİCDANİ NEDENLERLE ÇEKİLDİ''
AŞAĞI DUDULLU MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
GAZETECİ HAKAN TOSUN CİNAYETİNDE GELİŞME:KAMERA KAYITLARINI VEREN ESNAF GÖZALTINA ALINDI
MİNİK ELLER GAZZE İÇİN BOYADI: ÜMRANİYE’DE ANLAMLI ETKİNLİK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
KARTAL'DA ROBOTİK OROMASYON ÇÖZÜMLERİ ZİRVESİ BAŞLADI
AK PARTİ'DEN MUHTARLAR GÜNÜ'NE ÖZEL BULUŞMA:''MUHTARLARIMIZ MAHALLE KAHRAMANLARIDIR''