KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL; ''SOKAK HAYVANLARIMIZI UNUTMADIK''

Kartal Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın 31 ili kapsayan sokağa çıkma yasağı kararıyla birlikte yemek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için besleme çalışmalarını arttırdı.

 

Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden başlayarak ilçenin tamamında sokak hayvanları için besleme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler hazırlanan çalışma programı kapsamında, sokağa çıkma yasağından dolayı yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç kalmaması için mama ve su dağıtımı gerçekleştiriyor.

“Sokak Hayvanlarımızı Unutmadık”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm sokak hayvanları için; cadde, bulvarlar ve ormanlık alanlar dahil mama ve su dağıtımı işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kartal Belediyesi olarak, sokağa çıkma yasağının gelmesiyle birlikte sokak hayvanlarımızı unutmadık. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sabahın erken saatlerinden günün geç saatlerine kadar, sokak hayvanlarımız için Kartal’da sokak sokak su ve mama dağıtım çalışmalarını gerçekleştiriyor. İnanıyoruz ki, bu zor günleri alınan önlemlere uyduğumuz takdirde atlatacağız” ifadelerini kullandı.

KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ
İBB BAŞKAN VEKİLİ NURİ ASLAN VE BAŞKAN BİNGÖL TUZLADA'Kİ YENİ HAL PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN GELİNİ ZUHAL BÖCEK GÖZALTINA ALINDI
KARTAL’IN SOSYAL VİZYON PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN MARMARA İÇİN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ MESAJI
BAŞKAN AHMET CİN MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİSİ'NE BAŞKANLIK ETTİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN PENDİK'TE YAŞAM VADİSİ PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ