KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL'DEN CHP'Lİ BELEDİYELERE YÖNELİK YAPILAN OPERASYONLARA SERT TEPKİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel CHP'li Belediyelere yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

 Başkan Gökhan Yüksel yolsuzluk soruşturmaları kapsamında bu sabah Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ningözaltına alınması ardından soysal medyadan açıklama yaparak  yaşananları "demokrasiye açık bir saldırı" olarak nitelendirdi.

Yüksel açıklamasında;"Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin bu sabah hukuksuz bir şekilde gözaltına alınması demokrasiye açık bir saldırıdır," dedi. Başkan Gökhan Yüksel, millet iradesinin hiçe sayıldığını belirterek, "Millet iradesine, demokrasiye ve seçilmiş belediye başkanlarımıza kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceğiz," dedi.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''