KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜSKSEL KARANTİNADAN ÇIKTI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel eşi Sibel Yüksel'in Koranavirüse yakalanması sonrasında kendisini karantinaya almıştı. Başkan Gökhan Yüksel bu gün sosyal medyadan duyuru yaparak eşi ve kendisinin test sonuçlarının negatif çıktığını söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel karantina sürecini tamamlayarak görevine başladı. Eşi Sibel Yüksel'in Koranavirüse yakalanması ardından kendisini de karantina almış ve bir süre evinde kalmıştı. Başkan Gökhan Yüksel güzel haberi bu gün sosyal medyadan duyurarak eşinin ve kendisinin test sonucunun negatif çıktığını belirtti ve  tedavi sürecinin  sonlandırıldığını açıkladı.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL; ''KARTALIMIZI CANLANDIRMAYI SÜRDÜRECEĞİZ''

''Kıymetli eşim Sibel’e COVID-19 tanısı konulmasıyla başlayan izolasyon sürecimiz, son test sonuçlarımızın çok şükür negatif çıkmasıyla tamamlandı. Salgınla etkin mücadeleye devam ederek, ilçemizin yaşam kalitesini arttıracak projelerimizle Kartalımızı canlandırmayı sürdüreceğiz''dedi.

KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİ
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDI
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASI
CHP’DE "KILIÇDAROĞLU" DEPREMİ: BAŞARIR VE GÜNAYDIN’IN GÖREVLERİ DÜŞTÜ!
13 BEYAZ ET FİRMASINA KAYYUM ATANDI
BAŞKAN AHMET CİN'DEN HİZMETLE GEÇEN 7 YILLA İLİŞKİN AÇIKLAMA:BORÇSUZ BELEDİYEYİZ''
AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ABDULLAH ÖZDEMİR'DEN PENDİK BELEDİYESİNE TEBRİK VE TEŞEKKÜR
CHP'DE DEPREM:PM DÜŞTÜ GÖZLER 45 GÜNLÜK KURULTAY SÜRECİNDE!
PENDİK'TE SANAT DEVRİMİ:OZAN İNKAYA'DAN ANADOLU YAKASI'NIN EN KAPSAMLI TİYATRO AKADEMİSİ
ÜNLÜLERE ŞAFAK OPERASYONU: BEREN SAAT KENAN DOĞULU VE 22 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI