KARTAL BELEDİYESİ 2021 YILININ İLK MUHTARLAR TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kartal Belediyesi 2021 yılının ilk Muhtarlar toplantısı’nı gerçekleştirdi

 

Kartal Belediyesi’nin 12 yıldır her ayın ilk haftası ilçe muhtarlarının mahallelerindeki sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlediği Muhtarlar Toplantısı’nın 2021 yılındaki ilk oturumu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi Akıllı Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni yılda vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için muhtarlardan Kartal’daki mahallelerde karşılaştıkları ve çözüme kavuşturulması gerekli olan başlıca konular hakkında fikir ve önerilerini paylaşma ricasında bulundu.

Kartal Belediyesi tarafından 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan projelerde ve hizmetlerde muhtarların da planlama sürecine aktif olarak katılım sağlamasının önemine değinen Başkan Yüksel, sözü mahalle muhtarlarına verdi. 

Başkan Gökhan Yüksel’den tek tek söz alan mahalle muhtarları mahallelerindeki sorunlar ile birlikte, görüş ve önerilerini ileterek konuşmalarını yaptı. Covid-19 pandemisi süresince Kartal Belediyesi personelinin büyük özveri ve sorumluluk bilinciyle çalıştığını ifade eden muhtarlar, gerçekleştirilen hizmetler sebebiyle Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti.

Toplantının sonunda ise Başkan Gökhan Yüksel, paylaştıkları fikirleri ve önerileri için katılım sağlayan tüm muhtarlara teşekkür etti.

BAŞKAN AHMET CİN ''GELENEKSEL SANATÇILAR BULUŞMASI'NA KATILAN SANATÇILARI AĞIRLADI
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ^'NDE DÖNEM SONA ERDİ: SAYIŞTAY RAPORLARI VE REKTÖRLÜK YARIŞI GÜNDEMDE
EKREM İMAMOĞLU'NA 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VE SİYASİ YASAK KARARI
PENDİK'TE MİNİBÜSLERDE POS DÖNEMİ TEMASSIZ ÖDEME BAŞLADI
ERSİN ÇAKIR'A PENDİK BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ GÖREV:GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLDU
BAŞKAN AHMET CİN:'' EĞİTİME 700 MİLYON DESTEK VERDİK''
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ ÜYELERİ BİLİM ÜMRANİYE’DE KEÇE ATÖLYESİNE KATILDI
MALTEPE'DE KİRACI DEHŞETİ:EV SAHİBİ ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ AVUKAT AĞIR YARALI
BAKAN KURUM'DAN İSTANBUL'A KİRALIK KONUT MÜJDESİ: KİRALAR 10 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
YÖK'TEN AKADEMİSYENLERE SOSYAL MEDYA YASAĞI:''ESNAFLIK SAYILDI''