KARTAL BELEDİYESİ BALIKÇILAR ÇARŞISI YANGININ ARDINDAN ESNAFA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi, 7 Ağustos’ta Kartal’da bulunan Balıkçılar Çarşısı’nda çıkan yangının ardından, bölge esnafının yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yangından etkilenen çarşının yeniden ayağa kalkabilmesi için belediye ekipleri hem teknik destek hem de altyapı çalışmalarıyla esnafa katkı sağladı.

Hasar Tespit ve Teknik Destek

Yangının ardından Kartal Belediyesi ekipleri, hasar tespit çalışmalarını tamamladı ve esnafın mağduriyetini gidermeye yönelik adımlar attı. Çarşının elektrik ihtiyacını karşılamak amacıyla sanayi tipi jeneratör desteği verildi. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alanda beton dökme ve moloz toplama çalışmaları gerçekleştirerek çarşının daha düzenli ve güvenli bir hale gelmesini sağladı.

Başkan Yüksel: “Esnafımızın Yanındayız”

Yangından zarar gören esnafla birebir görüşmeler yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sürecin başından bu yana esnafın yanında olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Esnafımızın yeniden ayağa kalkması için elimizden geleni yapacağız. Balıkçılar Çarşımızı çok daha iyi bir hale getirmek için Kartal Belediyesi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz.”

Çarşı Daha Güçlü Hale Gelecek

Kartal Belediyesi’nin çalışmaları yalnızca mevcut hasarı gidermeye odaklanmıyor. Çarşının altyapısının güçlendirilmesi ve esnafın ticari faaliyetlerini daha sağlıklı şekilde sürdürebilmesi için kapsamlı bir destek planı uygulanıyor. Belediye yetkilileri, Balıkçılar Çarşısı’nın Kartal için önemli bir ticaret ve buluşma noktası olduğuna dikkat çekerek, sürecin esnafla dayanışma içerisinde devam edeceğini vurguladı.

 

 

DÜSSELDORF MAHKEMESİ'NDEN TERA HOLDİNG KARARI:ALMANYA'DAKİ 3 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI
TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI