KARTAL BELEDİYESİ ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜ ÖĞRENCİLERİN SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kartal Belediyesi, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası ile 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı.

 

Doğa ve çevre gönüllüsü öğrenciler birbirinden güzel eserlerden oluşan sergisini Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanında sergiledi.

Kartal’da faaliyet gösteren Oran Okulları’nda eğitim alan öğrencilerin çevre konusuna dikkat çekmek ve suyun israfına yönelik olarak hazırladıkları resimlerden oluşan serginin açılışı yapıldı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, serginin açılışını öğrenciler ve eğitimcilerle birlikte gerçekleştirdi.

Her biri birinden yaratıcı resimleri çocuklarla birlikte inceleyen Başkan Yardımcısı Kars, emekleri ve duyarlılıkları için teşekkür ederek çocuklara fidan hediye etti. Okul yöneticilerine de Kartal heykelciği takdim eden Kars’a öğrenciler de kendi yaptıkları resmi hediye etti. Çevre konusunda ve suyun israfı hakkında pek çok resmin bulunduğu sergi bir hafta boyunca ziyarete açık kalacak.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU