KARTAL BELEDİYESİ EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Türkiye ve İstanbul genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları ve yoğun yağışla birlikte Kartal Belediyesi çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor. 

 


Yoğun yağışın getirdiği olumsuzlara karşı etkin ve yerinde müdahale etmek amacıyla, ekipler ilçe genelinde teyakkuza geçti.

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şiddetli fırtına sonrası devrilme olasılığı olan ağaçlara yerinde müdahale ederek gerekli önlemleri aldı. Ayrıca ilçe genelinde devrilen ve yolu kapatan ağaçlar içinde kaldırılma çalışmaları yapıldı. Tehlike arz eden ağaçların dalları budanarak olası can ve mal kayıpları önlendi. 

Etkin ve yerinde müdahale etmek amacıyla tüm olumsuzluklara karşın çalışmalarını sürdüren ekipler, yağışla birlikte oluşan su baskınlarına karşı da önlem aldı. İlçe genelinde mazgal temizliği yaptı. Ağaç yapraklarının tıkadığı mazgallar açılarak temizlendi. Ekiplerin ilçe genelinde 7/24 hazır olduğu ve vatandaşların yaşanan olumsuzluklar karşısında Komşu İletişim Merkezi’nin 444 4 578 numaralı telefonu aramaları gerektiği belirtildi. 

PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
HAKİKATİN NEFESİ NEYZEN TEVFİK KARTAL'DA DUALARLA ANILDI
PENDİK MASAL PARKI’NDA YARIYIL TATİLİ COŞKUSU:KATILIM SAYISI 5 BİNİ AŞTI
GİB DÜĞMEYE BASTI: YÜKSEK MAAŞ ALANIN VERGİ KONFORU SONA ERDİ!
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KİRACI HAKLARI:ESKİ KİRACIYA HABER VERMEYEN EV SAHİBİ YANDI!
BAŞKAN AHMET CİN, ÜNİVERSİTE SINAVINDA İLK 1.000’E GİREN PENDİKLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU