KARTAL BELEDİYESİ EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Türkiye ve İstanbul genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları ve yoğun yağışla birlikte Kartal Belediyesi çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor. 

 


Yoğun yağışın getirdiği olumsuzlara karşı etkin ve yerinde müdahale etmek amacıyla, ekipler ilçe genelinde teyakkuza geçti.

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şiddetli fırtına sonrası devrilme olasılığı olan ağaçlara yerinde müdahale ederek gerekli önlemleri aldı. Ayrıca ilçe genelinde devrilen ve yolu kapatan ağaçlar içinde kaldırılma çalışmaları yapıldı. Tehlike arz eden ağaçların dalları budanarak olası can ve mal kayıpları önlendi. 

Etkin ve yerinde müdahale etmek amacıyla tüm olumsuzluklara karşın çalışmalarını sürdüren ekipler, yağışla birlikte oluşan su baskınlarına karşı da önlem aldı. İlçe genelinde mazgal temizliği yaptı. Ağaç yapraklarının tıkadığı mazgallar açılarak temizlendi. Ekiplerin ilçe genelinde 7/24 hazır olduğu ve vatandaşların yaşanan olumsuzluklar karşısında Komşu İletişim Merkezi’nin 444 4 578 numaralı telefonu aramaları gerektiği belirtildi. 

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI