KARTAL BELEDİYESİ VE KIZILAY İŞBİRLİĞİ İLE VATANDAŞLARA SAĞLIK TARAMASI

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde insan sağlığına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Türk Kızılayı İstanbul Toplum Merkezi Anadolu Yakası işbirliği ile sağlık taramasına yönelik bir çalışma gerçekleştirildi. 

 

 

Vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analiz ölçümleri yapıldı

Kartallı Kazım Meydanı’nda ‘Sağlık Sokağı’ adı verilen sağlık taramasında vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analizi ölçümleri yapıldı. Kartallı Kazım Meydanı’na kurulan iki çadırda hem Kızılay görevlileri hem de Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlık taramalarını gerçekleştirdi. Vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analizi ölçümleri yapıldı. Ücretsiz olarak yapılan taramaya katılan vatandaşlara bazı hastalıklar ile ilgili bilgi verilerek kan şekeri ve tansiyonları ölçüldü. Vücut analizleri yapılarak yağ ve kas oranları hakkında da bilgi verildi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte tansiyon ve şeker ölçümleri yüksek çıkan vatandaşlara sağlık kuruluşlarına başvurmaları önerildi. Sağlık taramaları gün boyu devam etti.

 

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK