KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇALIŞANLARINA ‘COVİD-19 VE AŞI BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ’

Kartal Belediyesi ve Kızılay Özel Kartal Hastanesi işbirliği ile belediye çalışanlarına ‘Covid-19 ve Aşı Bilgilendirme Eğitimi’ verildi.

Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 pandemisi nedeniyle gerçekleştirilen eğitime katılan çalışanlara hastalığın yayılma süreci ve aşının tedavideki önemi anlatıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime, konuşmacı olarak Bakteriyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Mustafa Samastı katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Samastı, konuşmasında katılımcıları yaklaşık 2 saat boyunca, Covid-19 hastalığı ve aşı hakkında bilgilendirdi. Aşı sayesinde tarih boyunca birçok salgın hastalığın yayılma sürecinin azaldığına dikkat çeken Profesör Samastı; “Covid-19 hastalığı ne yazık ki can almaya devam ediyor. İnsanlık tarihinde en tehlikeli salgın hastalıklarından biri ile karşı karşıyayız. Salgın hastalıkların tarihine baktığımızda, aşıyla tedavinin etkisini görüyoruz. Çocuk felci hastalığını buna örnek verebiliriz.” ifadelerini kullandı.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR