KARTAL BELEDİYESİ'NDEN GEDİK ÜNİVERSİTESİ İLE KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK PROTOKOLÜ

Kartal Belediyesi ile İstanbul Gedik Üniversitesi arasında kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol törenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Akkuş ve iki kurumun temsilcileri katıldı.

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İstanbul Gedik Üniversitesi Kadın Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında kadın girişimcilerin desteklenmesi, iş kurma, e-ticaret, markalaşma süreçlerinde gerekli deneyimi edinmeleri amaçlanıyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, protokol töreninde yaptığı açıklamada, "Gedik Üniversitesi ile değerli bir protokole imza attık. Gedik Üniversitesi'nin Kadın Girişimcilik Araştırma ve Uygulama Merkezi ile imzaladığımız iş birliği protokolüyle kadın girişimcilerin desteklenmesi, iş kurma, e-ticaret, markalaşma süreçlerinde yanlarında olacağız. Bu anlamda, belediyemiz ve üniversitemiz birlikte hareket ederek girişimci kadınların hayatına pozitif katkıda bulunacak." ifadelerini kullandı.

Kartallı kadın girişimciler desteklenecek

Kartal Belediyesi ile İstanbul Gedik Üniversitesi arasında imzalanan 9 maddelik protokol, 3 yıl geçerli olacak. Protokol kapsamında Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İstanbul Gedik Üniversitesi Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği doğrultusunda Kartal ilçesindeki kadın girişimcilerin desteklenmesi, cesaretlendirilmesi ve eğitim verilmesi amaçlanıyor.

Protokol kapsamında Kartal Belediyesi tarafından İstanbul Gedik Üniversitesi'nin de destekleriyle zenginleştirilmiş girişimcilik ve mesleki bilgilendirmeye yönelik eğitimler düzenlenecek. Katılımcılara, başarı olanaklarını artırmak için kuramsal ve uygulamalı eğitimler verilecek. Eğitimleri tamamlayanlar, sertifika almaya hak kazanacak.

ÜMRANİYE’DE RAMAZAN COŞKUSU: ETKİNLİK ÇADIRI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
ERSELLER ŞİRKETLER GRUBU'NUN GELENEKSEL İFTARINDA GÖRKEMLİ BULUŞMA
‘VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ’ İLE EDEBİYATIN KALBİ KARTAL’DA ATTI
NİLÜFER GÖKÇE'DEN PENDİK BELEDİYE MECLİSİ'NDE 8 MART İSYANI:''KADIN GÜVENDE DEĞİLSE TOPLUM GÜVENDE DEĞİLDİR!''
KARTAL BELEDİYESİ ZABITA MEMURU ALIMI İÇİN MÜLAKATLAR TAMAMLANDI
BAŞKAN AHMET CİN MUHTARLARLA SAHUR PROGRAMINDA BULUŞTU
AZERBAYCAN'DAN İRAN'A İHA PROTESTOSU:''KARŞILIK VERME HAKKIMIZ SAKLIDIR''
İRAN FÜZESİ SONRASI NATO'DAN AÇIKLAMA:''TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ''
BAŞKAN YILDIRIM’DAN ÖĞRENCİLERE MÜJDE: YKS’YE GİRİŞ ÜCRETLERİ BU SENE DE ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN
HAKAN FİDAN'DAN İRAN'A SERT ÇIKIŞ:''YETENEKLERİN YOKSA AĞIZ DALAŞINA GİRMEYECEKSİN''