KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PANELİ

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kartal Gönüllüleri tarafından, Kartal'da yaşayan kadınların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hazırlanan “Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması” paneli düzenlendi.

 

 

Kadınların karşılaştığı sorunlar ve zorluklara destek olmak amacıyla düzenlenen ve iki oturumdan oluşan panel, Kartal Belediyesi Eğitim Çadırı'nda gerçekleştirildi.

'Bir Bilene Danışıyorum Kadın Buluşması' panelinin ilk oturumunda; Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Yetkilileri tarafından bağımlılıkla mücadele ve ailelere düşen görevler anlatıldı. Panelin ikinci oturumunda ise Avukat Sezen Ezer tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda neler yapılması gerektiği anlatıldı ve kadınların hakları ele alındı.

Katılımcıların soru-cevap şeklinde sürdürdüğü panele, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan da katıldı. İstanbul Sözleşmesi’nin önemine değinen Karacan, kadınlar arasındaki birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çekerek bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

PENDİK BELEDİYESİ İSTANBUL KALKINMA AJANSI'NDAN BİR HİBE DAHA ALDI
ENGELLERİ BİR BİR AŞTI: BOYNU İLE YÜZEREK ŞAMPİYON OLDU
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA VEKOREL MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ ORMANYA’YI KEŞFETTİ
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EMİNE KÜÇÜKALİ:''BİZ MİLLETİN MİLLİYETÇİ PARTİSİYİZ''
HABERLER BÜLTENLER DUYURULAR ÇOCUK FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR
MÜCAHİT BİRİNCİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İBB HEYETİ İLE KARTAL'DA DEVAM EDEN PROJELERİ İNCELEDİ
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİ'NİN AK PARTİ'YE GEÇECEĞİ DOĞRULANDI