KARTAL BELEDİYESİ'NDEN SINAVA İREN ÖĞRENCİLERE SU VE KOLONYA İKRAMI

Kartal Belediyesi Lise Geçiş Sınavına (LGS) girecek öğrenciler ilçedeki sınav merkezlerinin önlerinde stantlar kurdu. Bu yıl salgın koşullarında gerçekleşen sınav öncesinde öğrencilere; maske, su ve kolonya ikramında bulunuldu.  

Ortaokulu bitirip liseye adım atacak olan çocukların heyecanına ortak olan belediye görevlileri, sık sık sosyal mesafe ile ilgili uyarılarda bulundu. 29 farklı okulun önünde stant kuran Kartal Belediyesi görevlileri, su ve maske dağıtarak virüse karşı da kolonya ikramı gerçekleştirdi. Sabah erken saatlerden itibaren stant kuran görevliler, çocukların sınava girmesinin ardından ailelere de su ikramında bulundu.


 

İlçedeki 44 Okul, Kartal Belediyesi Tarafından Sınav Öncesi Dezenfekte Edilmişti
 

Öte yandan Kartal Belediyesi, Lise Geçiş Sınavı (LGS) öncesi, öğrencilerin hijyenik koşullarda sınava girebilmeleri amacıyla ilçe genelindeki okullarda, geniş çaplı bir dezenfekte çalışması yürütmüştü. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile teyakkuza geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 15 kişilik 3 farklı ekibi, Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile Kartal’daki 44 okulu, köşe bucak ilaçlayarak sınava girecek öğrencilere hazır hale getirmişti. 

MALTEPE BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
TUZLA'DA ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ÇEKİLİŞ
81 İL GENELİNDE İŞ BIRAKAN EĞİTİMCİLER BAKAN TEKİN'İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI
BUDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
MALTEPE BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANDI
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL ANNELER GÜNÜ ÖNCESİ TUZLA'NIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN ANNELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
İSTANBUL'DA EKMEĞE ZAM
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ'NE ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ
KANUN TEKLİFİ KABUL EDİLDİ;FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUĞA AĞIR CEZALAR GELİYOR