KARTAL BELEDİYESİ'NDEN UNUTULMAZ FUTBOLCU METİN OKAY'A VEFA TURNUVASI

Kartal Belediyesi tarafından A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın efsanevi ismi Metin Oktay adına düzenlenen "Metin Oktay Kulüpler Arası U-12 Futbol Turnuvası" için geri sayım başladı.

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve KASK (Kartal Amatör Spor Kulüpleri) iş birliğiyle yapılacak olan turnuvada 20'ye yakın takım ve 100'den fazla genç sporcu ter dökecek.

Yakın zamanda yenilenerek faaliyete açılan Atalar Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek olan futbol turnuvasında ilk düdük 10 Eylül Cumartesi günü saat 10.30'da çalınacak.

Dört farklı gruba ayrılan takımlardan ilk ikiye girenler bir üst tura kalmaya hak kazanacak. Grup maçlarının ardından tek maçlı eleme usulü ile oynanacak turnuvanın çeyrek finali 24 Eylül Cumartesi, yarı final ve final maçları 25 Eylül Pazar günü yapılacak. Final maçının ardından düzenlenecek kupa töreni ile başarılı sporcular ve takımlar ödüllendirilecek.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
YENİ PARTİ'NİN TBMM GRUP YÖNETİMİ BELLİ OLDU
KARTAL’A 8 DERSLİKLİ YENİ ANAOKULU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
KILIÇDAROĞLU'NUN ROZET TÖRENİ HABERİ YARGIYA TAŞINDI:3 GAZETECİ İFADEYE ÇAĞRILDI
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN OKULLARA MESCİT KARARI