KARTAL TOPSELVİ'DE GIDA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Kartal Belediye Başkanlığı Koranavirüs salgını nedeniyle gıda ihtiyacı olan tüm yurttaşlara ayrım yapmadan gıda desteğini sürdürmeye devam ediyor. Komşu İletişim Merkezi'ni arayan tüm yurttaşlara parti ayrımı yapılmadan nakdi ve gıda desteği sağlanıyor.

Kartal Belediye Başkanlığı Koranavirüs salgını nedeniyle Kartal'ın tüm mahallerinde vatandaşların ihtiyaçlarını ayrım yapmadan karşılamaya devam ediyor. Kartal'ın 20 Mahallesi'nde vatandaşların ihtiyaçlarının temini için çalışan Kartal Belediyesi vatandaşlara ayrım yapmadan gıda ve nakdi desteği sağlamaya çalışıyor.

Kartal Topselvi Mahalle Birimi ise, mahallede ihtiyaç sahibi olan bütün vatandaşların taleplerine cevap verip gıda yardımlarını ev adreslerine kadar götürüp ulaştırıyor. 

Kartal Belediyesi ile entegreli şekilde çalışan Kartal Topselvi Mahalle Birimi mahallede ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmesi başta olmak üzere,hiç kimseye ayrım yapmadan vatandaşların gönüllerine dokunuyor. Kartal Topselvi Mahallesi'de 500 haneye gıda desteği sunan Mahalle Birimi yardımlarına  devam ediyor. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

KARTAL BELEDİYESİ 14 MART TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI
İBB'DEN PENDİK'E YATIRIM ÇIKARTMASI: ELMALI YAZIR CAMİİ HİZMETE AÇILDI
TARİHÇİ PROF.DR.İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ
YILIN BARIŞ İNSANI ÖDÜLÜ DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF'IN
VATAN PARTİSİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN İNCİRLİĞİN TSK DENETİMİNE ALINMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI
ÖĞRENCİLER 350 FISTIK ÇAMINI TOPRAKLA BULUŞTURDU
KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL GÖZALTINA ALINDI
SONRADAN TAKILAN SES SİSTEMLERİNE YASAK KAPIDA!
PENDEF İFTARINDA ÖRNEK DAYANIŞMA:650 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE RAMAZAN DESTEĞİ