KARTAL'DA ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YIL KUTLAMALARI BAŞLADI

Kartal Belediyesi, 2025 yılının bitimine yakın çocukları unutmadı.. Kartal Belediyesi, tarafından çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen tiyatro gösterimleri ve yeni yıl kutlamaları başladı. 

 

Kartal Belediyesi, 2026 yılına sayılı günler kala çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

Kartal Belediyesi’ne bağlı kültür merkezlerinde başlayan kutlamalar kapsamında; Yakacık Kültür Merkezi’nde önce çocuklar için ‘Şeker Dükkanı’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Çocukların ve ailelerinin ilgiyle izlediği oyunun ardından bu kez yeni yıl kutlamaları başladı. Sevimli çizgi film karakterlerinin de yer aldığı kutlamalarda çocuklar halat çekme, çuval yarışı gibi yarışmalara da katıldı.

Oldukça eğlenceli geçen kutlamalarda gönüllerince dans edip oynayan çocuklar için yüz boyama ve balon atölyesi etkinlikleri de gerçekleştirildi. Çocuklara daha sonra yılbaşı şapka, gözlük ve baston şeker de ikram edildi.

TÜRKİYE GENELİNDE YANGINLARLA MÜCADELEDE SON GELİŞMELER
ÖNDER SAV 70 YILLIK CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VE 52 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA YOL YENİLEME HAMLESİ:17 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ VE YÖNETİMİ TOPLU İSTİFA EDEREK YENİ PARTİ'YE GEÇTİ
ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
VEDAT GÜNYOL 11. DENEME ÖDÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİYLE HEM ÜRETTİLER HEM SOSYALLEŞTİLER
MUĞLA SEYDİKEMER'DE ORMAN YANGINI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDE RUHSAT SORUŞTURMASI:SİNEM DEDETAŞ VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI