KARTAL'DA OTOPARK SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Kartal Belediyesi, her geçen gün artan nüfus ve araç yoğunluğuna karşı, ilçedeki otopark sorununa çözüm üretmeye devam ediyor.

Modern ve yaşanabilir bir kent anlayışıyla, ilçede farklı noktalarda bulunan otoparklara, yapılan çalışmalarla yenileri ekleniyor.

Hedef, 2024’e Kadar Park Sorununu En Aza İndirmek

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda gerçekleşen çalışmalarda, ilçede özellikle araç yoğunluğunun yüksek olduğu noktalarda, yeni otoparklar inşa ediliyor. Son olarak, Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı’nın bulunduğu alanda, yeni bir açık hava otoparkının inşa edilmesiyle, ilçede Kartal Belediyesi’ne ait otopark sayısı 6’ya yükseldi.

Bu sayede, Kartal’da; Kordonboyu, Cevizli, Soğanlık, Hürriyet, Karlıktepe ve Yakacık Mahallesi olmak üzere 6 farklı noktadaki otoparklar, vatandaşlara hizmet veriyor.

Çalışmalar sayesinde, Kartal’daki otopark sorununun en aza indirilmesi hedeflenirken, 2024’e kadar araç yoğunluğunun yüksek olduğu noktalarda, otopark sayısı artırılmaya devam edilecek.

“Komşularımızı Mağdur Etmeyen Bir Anlayışla Hareket Ediyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ihtiyaçlar doğrultusunda ilçeye yeni otoparklar kazandırma çalışmalarının devam edeceğini kaydederek; “Kartal’da her geçen gün artan insan ve araç yoğunluğunun getirdiği en önemli sorunlardan biri otopark sorunu.

Kartal Belediyesi olarak, bu soruna ilişkin yapabileceklerimiz; komşularımızı mağdur etmeden yeni çözümler üretmek ve bu doğrultuda ekiplerimizle beraber çalışmaya devam etmek.

Son olarak, Yakacık Mahallesi’nde yeni bir açık hava otopark çalışmamız oldu. Hedefimiz, 2024’e kadar Kartal’da otopark sorununu en aza indirmek. Yaşanabilir ve modern bir kent anlayışıyla çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.” dedi.

KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ
İBB BAŞKAN VEKİLİ NURİ ASLAN VE BAŞKAN BİNGÖL TUZLADA'Kİ YENİ HAL PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN GELİNİ ZUHAL BÖCEK GÖZALTINA ALINDI
KARTAL’IN SOSYAL VİZYON PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN MARMARA İÇİN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ MESAJI
BAŞKAN AHMET CİN MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİSİ'NE BAŞKANLIK ETTİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN PENDİK'TE YAŞAM VADİSİ PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ