KARTALDA VAHŞET! YANAN ARAÇTAN CESET ÇIKTI

Kartal Çarşı Mahallesi Dolayoba caddesi üzerinde saat 05:00'da bir park halinde olan araç yanarak hurdaya döndü. Olay yerine gelen polislerin inceleme yapması sonrasında araçta bir cesedin bulunduğu belirtildi.

Kartal Çarşı Caddesi üzerinde park edilmiş halde duran aracın sabaha karşı 05:00'da  birden patlayarak yanması üzerine polis ekipleri harekete geçti.Yapılan inceleme sonrasında araçta kimliği belirsiz bir şahsa ait ceset bulundu. Ceset adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı araştıramalar sürüyor.

ARABANIN İÇİNDE BİR KİŞİ VARDI

Patlama seslerine uyanan bir vatandaş köpeğiyle birlikte çıkarak olayla ilgili, "Evde oturuyorduk. Bir patlama oldu sese dışarı çıktık. Bir baktım araba yanıyor. Bende su attım, itfaiyeye haber verdik. Ben eve geldiğimde arabanın içerisinde bir kişi vardı. Bir anda patlama sesleri oldu. O andan itibaren köpeğimle birlikte dışarı çıktım" dedi.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ
ANKARA'DA EMEKLİ DRAMINA MANSUR YAVAŞ ELİ:''BU İNSANLARIN YAŞAMA İHTİMALİ YOK,KAYITSIZ KALAMAYIZ''
KARTAL'DA YENİ YIL COŞKUSU KADIN EMEĞİYLE BULUŞUYOR
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE YERLİ MALI HAFTASI COŞKUSU
1 OCAK MİLADI YAKLAŞIYOR:SOSYAL GÜVENLİKTE ÇİFTE ZAM KISKACI BAŞLIYOR!
ÜNLÜLERE DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU
KARTAL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR