KARTAL'IN MAHALLELERİNDE BÜYÜK TEMİZLİK HAREKETİ

Kartal Belediyesi, ilçenin dört bir yanında kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Ekipler, sabahın erken saatlerinden akşamın ilerleyen saatlerine kadar cadde ve sokaklarda yoğun bir mesai gerçekleştiriyor.

 

Pazarların kurulduğu bölgeler başta olmak üzere, günlük yaşamda en çok kullanılan alanlarda süpürme, büyük hacimli atıkların toplanması, çöp konteynerlerinin boşaltılması ve yenilenmesi gibi kapsamlı işlemler, ekipler tarafından titizlikle yürütülüyor. Hasarlı konteynerler onarılarak yeniden kullanıma kazandırılırken, kullanılamayacak durumda olanlar ise yenileriyle değiştiriliyor.

Son olarak Cevizli Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik seferberliğinde, Hacılar Caddesi ve çevre sokaklarda gün boyu devam eden çalışmalarda, sokaklar çöplerden ve atıklardan arındırıldı.

Kartal Belediyesi’nin, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda planlanan bu çalışmalarla, ilçedeki 20 mahallenin tamamında temizlik faaliyetleri artarak devam edecek.

TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PENDİK ŞUBE BAŞKANLIĞI'NDAN MEME KANSERİNE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK
103 YILLIK CUMHURİYET GURURUYLA, ATAMIZIN İZİNDE!
METEOROLOJİDEN SARI KOD ALARMI: İSTANBUL DAHİL 25 İLDE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
AVRUPA ŞAMPİYONU SEMANUR YÜKSEL’DEN BAŞKAN İSMET YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KARTAL'DA KREŞLİ MİNİKLERDEN CUMHURİYET COŞKUSU
PENDİK'TE CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 103. YILI KUTLAMALARI BAŞLADI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
METRO İÇİN YARGIYA BAŞVURAN NURETTİN YILMAZ ŞİMDİ PENDİK'İ ORTAK TALEPTE BULUŞTURUYOR
DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN VE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
KARTAL'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANACAK