KARTALLI MUHTARLAR GAZETECİLERİ UNUTMADI

Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Uğur Mumcu Mahallesi'nde muhtarlık görevini ifa eden Soner Eker 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını kahvaltı programında ağırladı.

Aydos Gülhabar Hatun Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programına ilçe genelinde görev yapan muhtarlarla birlikte çok sayıda basın mensupları yer aldı. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Soner Soner Eker tüm basın mensuplarının önemine dikkat çekerek Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Eker Kartal'ın muhtarları olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıklarını belirterek görev süresi dolana kadar bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Programa; Kartal Belediyesi muhtarlar müdürü Banu Kocadağ, Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan da yer aldı. 

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI