KAVAKPINAR ABDİ İPEKÇİ CADDESİ YAN YOLA BAĞLANIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve bir süredir yapımı duran Kavakpınar Araç Alt Geçidi’nin bölgede oluşturduğu trafik aksaklıkları Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle geçici çözüme kavuşuyor

 Pendik Belediyesince hazırlanan “geçici trafik sirkülasyon projesi” Ulaşım Trafik Komisyonu'ndan (UTK) onay aldı. Buna göre Kavakpınar Mahallesi yan yol, geçici olarak çift şeritli yeniden hizmet verecek. Bu sayede kapalı olan Abdi İpekçi Caddesi yan yola bağlanarak yine geçici trafiğe açılacak. İBB ekiplerinin önümüzdeki hafta çalışmalara başlaması bekleniyor.

Tamamlandığında Kemiklidere 11. Dere Yan Kola bağlanacak

Kavakpınar Araç Alt Geçidi tamamlandığında Pendik Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 11. Dere Yan Kol'a bağlanacak. Etaplar halinde devam eden yol tamamen bittiğinde Velibaba Aytemiz Petrol'den hareket eden bir sürücü Orhangazi Mahallesi'ne kadar kesintisiz ulaşabilecek.

Belediye Başkanı Ahmet Cin aksaklıkları yerinde incelemişti

Belediye Başkanı Ahmet Cin, geçtiğimiz günlerde aynı zamanda Kavakpınar ve Orhangazi Mahallelerini birbirine bağlama fonksiyonu yürütecek olan Kavakpınar Araç Alt Geçidi şantiyesine giderek, aksaklıkları yerinde incelemiş, konuyla ilgili İBB'ye gerekli müracaatı yapmıştı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİ'NDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI